Badrummet

Lite nytt har inskaffats till badrummet. Vi satsar på en trälook med beiga och vita detaljer. Mattan, handdukarna och duschdrapperiet är köpt på Gekås. Pallen och krokarna är köpt på IKEA. Det är fortfarande långt ifrån klart men så här ser det ut hittills.

             

Badrumsmattan kommer inom en snar framtid att bytas ut då den vart pytteliten i vårt stora badrum.

Utekväll

"I'm such a lady but I'm dancing like a ho,
'cause you know I don't give a fuck so here we go"

image25


Var hemma hos T en sväng igår för att senare bege oss ner till Ernesto in Totale där vi svängde våra lurviga. Det var lagom mycket folk så jag fick redigt med plats att skaka loss på dansgolvet. Min outfit bestod av svarta leggins från Sign, biege tunika från Gina Tricot, skorna syns inte på bilden men det var mina fina pumps från Din sko. Till detta bar jag en svart trenchcoat och en svart liten partybag med bling bling på:)
Det var en klart lyckad kväll.

En urban legend??

En bekant har en syster vars kompis kompis var i Frankrike för ett tag sedan. En kväll när hon var ute på krogen träffade hon en kille som hon strulade med, när det var dags att gå hem bad han henne följa med honom hem men hon tackade nej. Han gav henne sitt visitkort och bad henne kontakta honom när hon kom nästa gång. När hon kommit hem till Sverige igen uppstod några konstiga utslag runt hennes mun. Hon uppsökte läkare som inte kunde fastställa vad dessa utslag var för något. De tog några prover till analys och efter ett par dar ringde de upp henne. De ville inte berätta diagnosen genom telefon utan insisterade på att hon skulle komma till lasarettet för svar. När hon kom dit möttes hon av polisbilar utanför och blev emottagen av läkarna som barskt undrade vad hon hade sysslat med egentligen. Tjejen blev förvånad och undrade vad läkaren talade om och han frågade om hon hade pojkvän. Hon svarade att hon för tillfället inte har någon men träffade en kille i Frankrike för ett tag sedan. Läkarna och poliserna ville veta vem denna kille var och hon visade då visitkortet hon fått av honom. Det visade sig att utslagen hon hade runt munnen var likmaskar som hade lagt ägg.  När polisen kontaktat den franska polisen som åkte till fransosens lägenhet fann de två lik i lägenhet, ni kan ju gissa vad han hade dem till...