Ny frisyr

Den 18 december bär det iväg till frisören för att bli lite julfin i håret. Men jag har beslutsångest, vet inte riktigt hur jag vill ha det. Här är några exempel på frisyrer jag är intresserad av:

 Jättesnygg, står ganska högt upp på min vill ha-lista.

 En lite längre variant med lång lugg, tänkte då framhäva mina lockar lite mer.

 En annan variant.

 och slutligen denna...

Tips och idéer någon?? Vad tycker ni?

Lite nytt i hemmet

 Har inskaffat dessa lyktor på IKEA, de ska stå ute på balkongen och lysa upp o hästmörkret... jättemysigt.

Nu är äntligen hallen ett steg närmre slutmålet.  Denna spegel har nu äntligen hamnat på plats som vi köpte på IKEA för ett par veckor sedan. Dessutom har nu dessa fina kvistar som jag inhandlat på presenten fått sin plats på bänken.  Är lite osäker på vasen, men den får duga tills jag hittat nåt bättre.


 Fönsterlamporna i lägenheten styrs numera av denna lilla behändiga fjärrkontroll. Hur smidigt som helst att bara trycka på den lilla knappen och vips har jag tänt alla lampor på mindre än 3 sekunder.

Gammeljul i Vadstena

  
Var hemma i Vadstena en sväng igår, där besökte mamma och jag Gammeljul på slottet i Vadstena. Hmm, dyrt inträde för så lite. Hade minskat massor i år, vi gick igenom hela julmarknaden på 1 timma... det är rekord tror jag. Samma stuff som förra året så det enda jag kom hem med var en marsipangris och en lantkorv. Det var dåligt med julstämning, hade gärna sett lite mysigare belysning och nån härlig julmusik i bakgrunden. Då kanske man hade handlat mer, vad vet jag.