Harrys Kalmar och alla var där

Det har varit en turbulent helg med en hel del tråkigheter. Den började med att min kära mamma ringde och berättade att hon fått en sjukdom... lördagen inledde med ett bråk mellan mig o J som resulterade i att jag åkte in till stan för att shoppa lite, men eftersom jag inte alls var på shoppinghumör kom jag enbart hem med lite smink. Igår kväll var det sedan dags att åka till E en sväng för att senare gå till Harrys. Där hann jag bara innanför dörren när jag inser att min kontokort var spårlöst försvunnet.. hopp bara att ringa och spärra det direkt. Får se vad som kommer att hända idag för inte lär väl oturen ha försvunnit redan ...

Det verkar som alla bekanta var på Harrys igår! Mycket folk och många kända ansikten. Min outfit bestod av:
Svarta leggins från Sign, guldbiege kjol från Gina Tricot, Svart top från H&M och ett guldbieget sidenband från Gina Tricot.
image44

Är Victoria Beckham ett skämt??Victoria Beckham har varit min förebild och stilikon i många år nu, och för att inte tala om hur jag älskar hennes klädkollektion och varumärke dvb. Men efter att ha sett Victoria Beckham special på tv igår tappade jag lite av mitt förtroende för henne. Hon utspelade sig som en fjolla med IQ fiskmås, en diva som hellre skulle dö än gå i lågskor. Det skrämmer mig lite att hon är trebarnsmamma, hur klarar hon det när hon fungerar som en fjortis?? Tankarna snurrar vid att hon kanske spelade så här dum för att göra "bra tv", men det är synd. Jag är faktiskt riktigt besviken på henne.