Australia

Det börjar nästan bli en tradition att gå på bio med pojken under julledigheten =) Vi började med en kebabtallrik på drottningkebab för att sedan gå vidare till Motalas egna lilla biograf. Den här kvällen var det faktiskt ett tiotal personer i salongen, kors i taket ;)Den här gången blev det Australia med Nicole Kidman och Hugh Jackman. Ojojoj vilken film! Den hade allt! Spänning, intriger, pang pang och så lite kärlek förstås =) Det var en otroligt maffig film och jag tror inte det fanns ett tort öga i salongen under den andra halvan av filmen. Kroppen fylldes av en otrolig känsla och man blev riktigt tagen. Den ska absolut finnas i vår DVD-samling! Gå och se den vet ja, för det tänker alla andra oxå göra =)

Mode i miniatyr

Allt hippt och modernt som skapas till oss vuxna finns även i modell miniatyr till de små medlemarna i familjen... Såg en unge på ca året i ett par supermoderna Uggs. För att inte tala om foppatofflorna som finns i pyttesmå stl. Dötuffa skinnjackan min systerson fick i julklapp och den pyttelilla gubbkepsen min gudson har. Vi kosumerar det för att kunna skapa våra barn till små miniatyrer av oss själva. Gillar vi det eller??

DS_238631_A.tif 


Är sugen på dessa Uggs som finns på Din Sko för 299 kr. Och har ni sett vilka supersöta miniuggs jag hittade =)

Gina Tricot har webbutik..

Ska jag vara ärlig hade jag ingen aning om det!! Dåligt av mig, men nu vet jag =) Har sprungit i deras butiker två dagar i rad nu. Igår var jag i Linköping och köpte två klänninger! Kanonsnygga! Det gröna var som klippt och skuren för mig och den rutiga var jättesnygg! Dock lite tight men jag hoppades att jag skulle kunna trycka ner mig i den ändå... Men efter att ha provat den här hemma fick jag inse fakta att det går inte. I kom jag men kunde inte andas så det var med gråten i halsen jag åkte in till Motala och bytte den idag. Usch jag ångrar mig.. kan ju faktiskt hålla andan när jag har på mig den...

Tänkte jag skulle visat er bilder men tydligen finns de inte på websidan...