Fika på stan

image87

I lördags mötte jag M på stan för en Capuccino på Stafferiet. Min outfit bestod av svarta leggins från Gina Tricot, Svart kjol från H&M, Svart brottarlinne från Gina Tricot, Vit långtröja från Gina Tricot (oj, man kan tro att jag är sponsrad ;). Till detta bar jag min Svarta jacka från Merde, Svarta skinnstövlar från Din Sko, och en svart väska med gulddetaljer från Friis & Company (fastnade ej på bild).

Nyårsafton 2007

Förberedelsen är stor, ny frisyr, nya smycken, nya skor, ny väska och framför allt, ett nytt fodral! Tyvärr fastnade jag inte på bild denna kväll så ni kan inte avnjuta min kreaktion...

 Denna kväll samlades runt 17 vänner i ett hus i motala, där inledde vi kvällen med att hugga in i den planka vi beställt, mm gott. Efter det lekte vi lite, L hade hittat på en jätterolig lek där vi skulle svara på massa frågor om olika TV-program..  Sen pratade vi... och pratade... och pratade. Dags för dessert... vaniljpannacotta. Oj klockan är redan 23.58. Fort på med skorna, ut i trädgården för att skjuta raketer. Herre min skapare, folk borde få ta körkort på dessa, det höll på att bli en lekstuga mindre i trädgården... men den klarade sig. Vi skålade med skumpa och avgav våra nyårslöften...

Väl inne igen blev det mer lekar. Sing Star plockades fram och det är ett under om jag inte kommer drabbas av Tinnitus efter denna kväll... aldrig förut har så många falska toner avlagts under ett och samma tag, men oj vad vi skrattade! Runt 02 kom vi på att vi inte sett B sen tolvslaget.. dags att go Bernelf-hunting. Vi spotade honom i trappen men lyckades inte riktigt fånga honom på bild... vi måste smyga oss närmre...

    Ha där fick ja'n. Fullpott till mig, vackert eller hur, hehe.

Kvällen avslutade vi 03.30 hemma hos J med en päronlikör innan sängdags.

Julen 2007

  

Som vanligt är julen stressig värre för alla som är inblandade. Julklappar ska inhandlas och dum som jag är springer jag runt och yrar på stan tillsammans med alla andra dårar som är ute i sista minuten... efter många timmar och en något så utsugen plånis senare är jag äntligen färdig... fasen oxå glömde ju en julklapp... hopp det får bli att sticka iväg på julaftonsmorgonen och fixa det... grr.

Kvällen innan julafton är det den traditionella spelkvällen med familjen, i år blev det Monopol med mamma, pappa och syster yster. För min del gick det ganska bra i början men pappa drog ifrån och ägde till slut varenda gata på hela spelet... mamma tyckte det var dåliga regler men fick vika sig till slut.


På julafton ska man sedan hinna runt till ALLA! Först till Svärföräldrarna där det ska ätas mat, och öppnas julklappar. Z är inte så förtjust i julen utan blir mest stressad av att allt inte är som det brukar, tjurar om man råkar komma för nära hans julklappar och delar ut en eller två naffs...
Vidare till mormor där det ännu en gång ska ätas och öppna julkappar... efter en snabbvisit ska vi sedfan vidare till föräldrarna ... nu börjar det roliga!!

 Det knackar på fönstret och både glädje och förskräckelse möter tomten när han kliver innanför dörren. Efter ytterligare julklappsöppningar ska vi äta lite till. Sen är det hassardspel. I år blev det ingen storslam för vår del, kom hem med an duschmössa, en bok, prydnadshjärtan och en After Eight. Men roligt är det.

Juldagen och Annandagen kommer och i och med det.. JULREAN!! Wohoo... mamma och jag åker runt och shoppar loss tre hela dagar i tre olika städer. Plånisen blir betydligt tunnare och frågan lyder; Hur ska vi få plats med allt i bilen? Tur man har kombi, vi fick in alla prylarna och hem kom vi... till slut.