Lampor

Är inne i en belysningsperiod där jag känner för att köpa hem lite nya lampor. Var inne på IKEA med mammsen och pappsen igår och kikade och hittade en hel del fina som  jag skulle kunna tänka mig att köpa hem.

Den här härliga bordslampan heter Smärt och kostar 179 kr. Den skulle nog göra sig kanon i vårt sovrumsfönster, men jag undrar om den kanske vippar lätt?


Men jag har även kärat ner mig i denna som heter Knubbig och kostar 149 kr. Vet inte riktigt vart jag skulle ställa den men jag hittar säkert någon fin plats någonstans :) Varianten med lila blommor var också riktigt härlig!

En ny taklampa till köket skulle sitta fint och jag har länge suktat efter denna Knappa för 199 kr men sen hittade jag den här
Milton
på Mio möbler för 950 kr. Och jag kan inte riktigt bestämma mig för vilken jag tycker om mest...

Tur att jag inte lever på 1800-talet...


...fick testa på det livet inte bara en, utan två gånger då min tvättmaskin bestämt sig för att strejka... Igår kväll fick den för sig att hoppa över tömningen och centrifugeringen när den var full med vatten. Jahopp, öppna luckan för att slänga den dyngsura tvätten i badkaret och handtvätta istället. Efter att ha grojsat lite hittade jag en pil från en skjortkrage som jag misstänkte kunde vara boven i dramat. Körde sen en testtvätt och det fungerade. Jippi. Så imorse skulle jag köra en maskin till, efter 15 min känner J hur det börjar lukta bränt. Vi stänger av maskinen och jag vred den till tömning så jag skulle slippa få en sjö i badrummet en gång till. Mitt i tömningen säger det poff och det börjar ryka. Nedrans oxå, nu har maskinen verkligen gjort sitt. Så det var bara att handtvätta ytterliggare en gång och nu blir det åter tvättstugan igen tills vi har köpt oss en ny tvätmaskin.