Panos Emporio


Har fått förfrågningar om jag kunde tipsa om fina bikinis nu till sommaren. Jag har alltid haft ett öga för Panos skapelser och även i år kommer han med en modell som tilltalar mig. Snygg skärning på både överdelen och underdelen för dig som inte vill visa allt för mycket hud. Sen har han lagt till lite bling bling som inte är helt fel nu i sommar.
799 kr kostar denna och finns på nelly.com

Betsy Johnson

Oj oj oj. Jag har just hittat min favoritdesigner. Betsy Johnson! Vilka fantastiska klänningar hon har i vårkollektionen. Titta bara på den här underbara klänningen!!!! Finns på betsyjohnson.com för 360$ och det är en av de billigare klänningarna...  Kika in och förundras av de otroliga kreationerna!
BTSY-4851 China Rose Strapless Embroidered Dress, betseyjohnson.com

The Ruins

Igår såg vi skräckfilmen The Ruins. Fyra ungdomar är på semester i Mexico där de träffar Mathias vars bror är arkeolog som är där för att göra utgrävningar vid en ruin som inte finns med på kartan. Ungdomarna bestämmer sig för att följa med för att få uppleva lite äventyr, vilket de snart får ångra... Filmen var fylld av spänning och jag måste erkänna att jag hoppade till några gånger under filmens lopp. Tyvärr innehöll den oxå några småfjantiga detaljer som ghorde filmen mindre trovärdig. Emellanåt kunde jag skrika mig hes på dessa collegeungdomar och deras beslut som inte var så kloka, men vad hjälper det :)

Helt klart sevärdig men skulle inte kosta på mig att köpa den.