Framtid inom melodifestivalen?

Ja om Krister Björkman söker en assistent är jag villig att anta jobbet. Jag lyckas nämligen pricka in vinnarna ganska bra anser jag själv..  eller någorlunda iaf. Inför kvällens delfinal tippade jag på BWO och E.M.D som vinnare, ja fick ju ett halvt rätt och den andra halvan gick till andra chansen. Så som sagt, jag finns här Krister om du behöver mig ;)

Filmmaraton

Oj vad filmer jag har hunnit se nu.. låg sjuk förra helgen så J och tittade på film hela dagen! Vi såg bl.a.En underbar film med Mikael Persbrandt. Jag blev helt försjunken i denna film och fylldes av en härlig känsla, en absolut sevärdig film som jag kan se om och om igen =)Brad Pitt syns i rollen som Benjamin Button i denna lite konstiga film måste jag säga. Förstod inte riktigt logiken och tyckte det var en ganska tvistad koppling till klockan. Visst var den bra men sorglig och orealistisk...Underbar film med Keira Knightley. Älskar kostymdraman, tyvärr kändes inte storyn som ett nytänk utan tror bestämt att jag har sett en liknande historia i ett annat kostymdrama.Usch och fy vilken hemsk film som var verklighetsbaserad. Mina ögon var tårfyllda under hela filmen och tankarna flög omkring i mitt huvud långt efter filmens slut. Se den! Känn den! Minns den!Äntligen! Första filmen var suverän och nu kommer uppföljaren! Helt fantastiskt nog har de använt samma skådespelare som i första filmen vilket gör den här till en förlängning av storyn. Dansen har givetvis ändrats till streetdance för att få en modern touch. Love it!

Deltävling två.

Kvällens startfält:

1: Lili & Susie
2: Lasse Lindh & Bandet
3: Jennifer Brown
4: H.E.A.T
5: Markoolio
6: Amy Diamond
7: Cookies N. Beans
8: Måns Zelmerlöw

Och vad tror vi om det då?? Måns är en given favorit, alla tider. Har dock hört att H.E.A.T. ska vara suveräna. Har aldrig hört dem men de verkar lovande. Men tror tyvärr att Måns och Amy går vidare i kvällens tävling. Nedräkningen har börjat...