Dop planeringTiden går och dagarna bara springer iväg! Nu börjar lillkillen bli stor och det är redan dags för dop. Kyrkan är bokad och inbjudningskorten beställda. Nu är det bara resten kvar ;)
Jag har så mycket planer och drömmar så nu gäller det bara att plocka ner dem på jorden och göra dem realistiska både ekonomiskt och praktiskt. Men visst ska lillkillen få uppleva en av de bästa dagarna i sitt liv för döps, det gör man väl bara en gång =)

Vilka krigareVi har invation av myror! Ja i år är det inte lika farligt som förra året... än =/ Vad gör man när man har hund o bebis i huset?? Dosor vågar vi inte lägga ut ifall hunden äter upp dem och sprayet är ju inte bra att andas in så för bebis kan det ju absolut inte vara bra!! Vågar vi strö pulver runt huset?? Hunden kan ju iofs vara på det oxå.. vad ska vi göra?? Häromdagen dammsög jag upp alla jag såg och sikka ena krigare må jag säga! Trots att de enbart är ett par millimeter stora ställer de sig och börjar fightas mot dammsugaren när jag kommer. Det är modiga små liv må jag säga.