Barbapapa matta

Å den här mattan skulle ju passa perfekt in i lillkillens rum!

Faste den var ganska liten, 80*68 cm...
699 kr på littlekidscorner.seFix av lillkillens rum

Idag for vi in till IKEA och inskaffade lite prylar till lillkillens blivande rum. Svängde även förbi Jula och köpte en burk färg så ska här målas, babyblått blir det ;)
Lillkillen ska få ett eget rum i 1 års present har vi sagt, så nu ska han bara sova hos oss i drygt 1 månad till =/ Känns lite konstigt, kommer bli som tomt i vårt sovrum. Vet inte hur vi ska få plats med alla fina leksaker han har fått, men det löser sig väl, får ju ha lite där nere med som han kan leka med om dagarna när jag fixar.

För er som undrar vad lillkillen önskar sig när han fyller år så sa han till mig att han gärna vill ha dessa fina stolar från JaBaDaBaDo

  

Finns på lekmer.se för 279 kr

Har ännu inte hittat något passande bord, men tror att det ska vara något vitt iaf. 

En riktig jul

Jo, det blev en riktig Bullerbyjul i år =)
Snön var så snäll att den låg kvar över hela julen, med härliga minusgrader. Julen firades på tre ställen, hos lillkillens gammelmormor, Farbror L med Js släkt och ute på vischan med min släkt. Det var supergod mat, barnen ställde ut gröten till tomten och hungrig som han var kom han och åt upp nästan allt!
Tomten skonade lillkillen och vi kikade på avstånd, småkusinerna fick hjälpa tomten att ge paketen, de var så duktiga. Jag hade visst oxå varit snäll i år och fick massa fina paketer, tack tack =)

Lillkillen fick dundermånga paketer och vi fick tyvärr solla när vi skulle åka hem för vi fick inte plats med alla i bilen, resterande paket är i tryggt förvar hos mormor och morfar.