Renovering i full gång

Nu är vi i full gång att renovera verdagsrum och matrum... har fått för oss att de två ska byta plats och så behövs lite ny färg, taper och annat piff =) Har skrapat nästan 100 år gamla tapeter i 1,5 vecka nu, fy f*n rent ut sagt! Sen när man ha en liten bebis oxå tar ju allt trippelt så lång tid, lillkillen går ju i första hand. Så det har blivit mycket nattarbete de senaste dagarna. Men nu så, sista väggen skrapad, det mesta är spacklat. Pojken får slipa när han kommer hem från stranden så kan jag börja tepetsera genvägen och lite glasfiberväv ikväll. Mycket jobb blev det men jag hoppas det blir jättefint när det är klart sen!

Så här såg det ut när vi köpte huset.


Vardagsrum


Matrum
1 Josse:

skriven

Ja kan förstå att det tar tid! Därför vi kände att ett renoveringsprojekt inte riktigt va vår grej igen & dessutom inte med lillskrållan hängandes under armen. Huset är fantastiskt fint, hoppas bara att vi kommer trivas i Påryd! Men det går säkert bra. & lite samma stil har vi absolut! :-)

2 Josse:

skriven

Va tokigt det känns att se sina gamla möbler och sitt gamla hus på bild så där. Ska bli spännande att se resultatet sen när det äntligen är färdigt! Själv hade jag ju inte ork att riva i väven, det va nog ansträngade att måla på den! Och färg gick det år vill jag lova! :) kram

Kommentera här: