Inredningsparty

Var på inredningsparty i söndags, väldigt mycket fina grejer och shoppinggalen som jag e var jag ju tvungen att köpa nåt ;) Fastnade ganska snabbt för dessa fina facklor som ska få lysa upp trädgården i höstmörkret.
199 kr styck kostade de, inte så farligt ;)


Lånad bild

Pampers Active Fit


Som buzzador får jag varuprover som jag ska testa och buzza för bekanta. Jag sammanställer kommentarerna och rapporterar dessa i min slutrapport.

Den här gången buzzar jag om nya active fit från Pampers. En blöja som är 20% tunnare än andra blöjor. Den är följsam runt barnets kropp, håller tätt och är smidig. Jag kommer garanterat fortsätta köpa dessa blöjor, det känns nästan som lillkillen inte har någon blöja på sig. O trots att det är så tunn verkar den vara lika säker som andra blöjor och håller tätt både på dagen och natten.

Vill du oxå bli buzzador??
Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.
Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.
När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail.

Följ den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är Miasunset):
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=Miasunset

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:
http://www.buzzador.com?refstr=Miasunset&lang=SE

 

Astrid Lindgrens Värld

I lördags vaknade lillkillen tidigt, trots partay långt in på småtimmarna med de andra bebisarna och deras familjer. Vi bestämde oss för att ta en tur till Vimmerby, möta upp lillkillens mormor, morfar och kusiner för att träffa Pippi och Emil i Astrid Lindgrens Värld. Lillkillen hade hur kul som helst och sjöng, tjattrade och skrattade om vartannat.
Givetvis var jag ju tvungen att köpa med mig nån souvernir hem så han minns sitt första besök och jag fastnade för en Pippi haklapp. Inte nog med det köpte hans mormor både en Emil haklapp och en "Bamsen" till honom. En väldigt trött men nöjd pojke sov som en gris sen på natten =)