Money money money

most be funny, in a rich mans world...

I work all night, I work all day, to pay the bills I have to pay
Ain't it sad
And still there never seems to be a single penny left for me
That's too bad
In my dreams I have a plan
If I got me a wealthy man
I wouldn't have to work at all, I'd fool around and have a ball

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pengar är den stora boven i många draman.
Tänk att få vara ekonomiskt oberoende och slippa räkna efter om pengarna räcker varje gång du går och handlar. Vänder utochin på fickorna för att skrapa ihop några kronor till en liter mjölk mot slutet av månaden. Vara skuldfri och faktiskt äga ditt eget hus. Kunna göra precis vad du ville, but money cant't buy me love.

Dagens äventyr

Dagen inledde med ettårsfotografering av lillkillen. Har inte sett resultatet ännu, tiden idag har inte riktigt räckt till för att lägga över korten i datorn. Kanske hinner imorgon.
Efter lunch packade hela familjen in sig i bilen och for iväg till Öppna Förskolan för lite sång, lek och fika. Så mysigt där och lillkillen totalt älskar det! Han förvandlas till en helt annan pojke och busar o har sig. Han tar kontakt med både barn och vuxna och verkar stortrivas verkligen. Måste åka dit oftare känner jag.
Nu ska jag sätta mig och sy drapperier till datarummet. Hej o hå =)

IKEAs försäljningsknep

De flesta av er såg nog Solsidans avsnitt om IKEAs försöljningsknep igår. Att en IKEA möbel aldrig blir färdig... varje gång man ser möbeln ska man tänka att man måste åka till IKEA och handla ditten och datten. Jag tyckte det var ganska kul och idag kom jag på mig själv.

Jag satt och läste en bok för lillkillen som jag köpt på IKEA om strutsen som lär sig läsa. Och när jag läste insåg jag att alla dessa djuren som finns avbildade i boken finns ju att handla på IKEA. Så jag utbrister till J att Vi måste åka till IKEA och handla de där djuren så vi kan leka med dem samtidigt som vi läser och få det lite pedagogiskt oxå ;)

Jo då, Solsidan har nog helt rätt där =)