Familjen annorlunda

Jag skulle mer än gärna ha många barn om jag fick bestämma. Absolut det bästa jag hat gjort i hela mitt liv! Den där lille krabaten av mitt kött och blod, som fyller mitt hjärta av glädje och kärlek. Mitt lilla mirakel som springer omkring här hemma och ropar mamma. Jag älskar honom så otroligt mycket.

Jag vill ha en stor, glad och kärleksfull familj.
Ett av mina favoritprogram är Jon & Kate och 8 barn, kanske är jag helt galen men kan ibland ana en liten avundsjuka djupt inom mig att de faktiskt har sexlingar... men hua vilket jobb!!
Men visst vore det mysigt med tvillingar iaf ;)

Royal Sulky

Är på jakt efter en smidig paraplysulky till sommarens äventyr. Är som vanligt en jungel men har ganska klart för mig att den ska vara svart och turkos iaf. Har hittat en som faller mig i smaken och verkar mycket prisvärd, den heter Royal och ligger runt 1 300 kr.

Perfektionisten is back

Perfektionisten i mig har fått krypa undan efter att lillkillen kom till världen. Hade fullt upp med att bara laga mat, städa, tvätta, mata och sova... sen fick kvaliten bli som det blev.
Allteftersom lillkillen växer och blir mer självständing märker jag hur perfektionisten sakta kommer krypande tillbaka.. skönt! Allt tar lite längre tid, men det blir perfekt och jag behöver ej göra om det, unerbart!

Fattas bara att bli hemmafru sen är jag där ;)