Unikt??

Inte ofta det ringer på dörren och en okänd man undrar vad vi har för färg på huset... Det var ju så fräsch och han ville ha nåt liknande på sitt hus. Ja du, ingen aning svarade jag lite smått irriterad eftersom lillkillen blev väckt ur sin middagslur. Men det kunde ju inte han veta så fick allt bita ihop. Alla här i området vet vilket hus som är vårt, så det kanske är lite unikt av sitt slag. Litet o mysigt är det i alla fall, dock börjar det kännas lite väl litet, men att sälja känns inte helt rätt så utbyggnadsplaner smids... ;)

Kronisk trötthet

Eller något liknande. Känns som jag går i en dvala hela dagarna o jag vet exakt vad det handlar om... JOBBÅNGEST! 3,5 veckor kvar sen är min fantastiska underbart härliga mammaledighet över =( Det har vart den mysigaste tid någonsin och jag har njutit varenda minut. Men snart är det dags att återvända till verkligheten med nytt jobb och nya utmaningar.

Jag däckar runt 21 tiden varje kväll, men att vara småbarnsförälder, renovera hus och starta företag samtidigt som jag försöker vara den perfekta mamman med städat hem, hembakat och kompisträffar är tufft. Men huvudsaken är att lillkillen har det bra =)

Nyhet i kollektionen är ett par knickers. Kände att det behövdes ett plagg som var mitt emellan byxor och shorts så ett par knickers med mudd i midja och benslut fick det bli. Valde att ha en bakficka för en lite tuffare look. Blev supernöjd med resultatet och spinner redan vidare på utvecklingsplaner =)

  

Vill du oxå ha personliga knickers till ditt barn?? Kika in på lskadeangel.blogg.se

Limbo

Måste dela med mig lite om min helt underbara son. Varje kväll har vi kvällsmys i soffan innan läggdags, en kväll blev det av en händelse att vi kikade på Total Blackout där en av momenten var att dansa limbo i mörkret. Ett par dagar senare kommer lillkillen in till mig i sovrummet och dansar limbo!! Han böjer ryggen bakåt sådär precis som man gör. Det har blivit lite av en grej hemma hos oss nu, och säger vi ordet Limbo så går han ner i position och kör sitt race. Men häromdagen, flera veckor efter att vi såg programmet sist, hade vi på det i bakgrunden när vi lagade mat. Hör o häpna när Limbomusiken kör igång och han går ner i position o börjar dansa!!!

Dels förundras jag något så otroligt att han först måste ha gått ett par dagar och funderat på detta innan han kom på hur man gjorde och visade mig. Men även att han flera veckor senare kopplade ihop dansen och musiken. Det är helt otroligt, trodde inte att ett barn på 17 månader tänkte i dessa banor. 1,5 år som mamma har givit mig mycket mer erfarenheter och kunskap än alla dessa år som jag har jobbat med barn=)
Min älskade lilla plutt!