Riktigt fynd =)

Nu har vi bott i huset i 2,5 år och har fortfarande inte någon klädförvaring i hallen. Den senaste tiden har jag börjat bli mer och mer irriterad på dessa kläder o skor som är överallt!
Vi hittade ganska tidigt ett klädskåp på IKEA som vi båda fastnade för, men tyckte att priset var alldleles för högt.

Guess what!! I tisdags fyndade vi detta skåp till mindre än halva priset!! Vilket kap. Det ligget fortfarande i sina kartonger men imorgon ska det skruvas ihop och det ska äntligen bli lite ordning på ytterkläderna =)

Klädskåp Hemnes Ord pris: 2 495 kr
Fynd pris: 995 kr =)

Nestlé Frutti SmoothieSom buzzador får jag varuprover som jag ska testa och buzza för bekanta. Jag sammanställer kommentarerna och rapporterar dessa i min slutrapport.

Den här gången buzzar jag om Frutti Smoothie från Nestlé. Så smidiga och goda smoothies som köps i en juiceförpackning med sugrör. Finns i två olika smaker, persika/banan & mango/banan/ananas. Det tog en liten stund innan lillkillen förstod hur han skulle suga i sig smoothien. Men när han väl kom underfund om det kunde inget stoppa honom. Han drar i sig en förpackning på nolltid. De verkar vara mättande och kanon att ha med sig ut på utflykter.

Vill du oxå bli buzzador??
Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.
Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.
När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail.

Följ den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är Miasunset):
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=Miasunset

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:
http://www.buzzador.com?refstr=Miasunset&lang=SE

Pixiböcker

Har fått en liten mani för pixiböcker... Varje gång vi är o handlar o ser att de har fått in en ny pixibok, måste jag bara köpa den till lillkillen. Han gillar dem, bör omkring på dem o sitter o bläddrar i. Han blir jätteglad varje gång han får en ny.
Jag minns att jag hade flera stycken när jag var barn, de stod på en liten anpassad hylla brevid sängen. Minns dock inte att jag var så jätteförtjust i dem då, men nu är jag frälst!