Fler bebisar...

Ytterliggare ett par vänner till oss har fått en liten tjej och igår var jag o kikade på underverket.
Självklart tog jag med mig en liten present ur min egen kollektion. Det blev en lila body med vita hjärtan och vit kantning med en matchande vit scarf. Superfint och familjen blev så nöjda, skoj =)Kika in på http://lskadeangel.blogg.se

För sent att dra sig ur??

Dagen D närmar sig med stormsteg och det börjar kännas riktigt jobbigt nu. Visst längtar jag efter det lilla knytet och nu har jag så ont så jag vill bara att bebis kommer nu. Men jag är fruktansvärt nervös och mår dåligt över tanken att lillkillen ska lämnas. Tänk om han sitter och gråter i 6-10 timmar. Känner sig övergiven och förstår inte alls varför vi måste åka. Tänk om barnvakten får förhinder och föräldrarna inte hinner fram i tid.

Eller om något är knas med bebis och vi måsta stannan på sjukhuset och jag får inte träffa lillkillen på jättelänge =( Jag går och känner efter minsta lilla tecken för att hinna ringa föräldrarna i tid, men vill heller inte ringa i onödan, har ju värkar var och varannan dag.

Anade inte att det skulle vara så jobbigt det här...

Ny mössa

Våren är på intågande och pälsmössan börjar bli för varm, så jag knåpade ihop en ny variant av mössa som nu är fleecefodrad då det ännu är för kallt med en i trikå.
Jag blev supernöjd och lillkillen oxå ;)

Kika in på lskadeangel.blogg.se för att beställa en mössa till ditt barn