Mammas älskade pojke!!

Han fick bli stor ganska snabbt min lille kille. Tillsammans med bebisen väntar nya rutiner som jag egentligen inte är helt glad åt men är ett måste tyvärr =( Har alltid tyckt att sövningen vart så mysig, få ligga brevis och gosa med honom och hålla handen. Men då lillebror tyvärr har ont i magen kvällar och nätter fungerar det inte eftersom jag ibland är ensam om kvällarna och lillkillen kan absolut inte sova med en skrikande bebs i rummet. Så somna själv träning fick inledas och jag började vid middagsvilan... inte ett pip sa pojken! Jag förklarade att jag var utanför och att det är mycket skönare att somna själv, han somnade på mindre än 5 min!
Nu har vi gått vidare till kvällsnattningen. Inga protester där heller mer än att han ropar emellanåt för att se så jag verkligen är utanför.
Han är så otroligt duktig och det skär i mitt hjärta att han får kliva åt sidan för bebisen ibland. Men han älskar sin lillebror, pussar, kramar och gosar med honom så mycket han bara kan.
Mina fina pojkar!

Newbie

Jag är störtförtjust i Kappahls kollektion Newbie. Så fina kläder till bebisen, mjuka och sköna tillverkade i 100% ekologisk bomull. Kolla in dessa underbara plagg;

O där kom han...

o det med basta =)
8 dagar innan beräknat valde vår lille kille att se världen och det var nog tur det.
Han föddes med lågt blodsocker, gulsot, undertemp och kunde inte äta. 46 cm lång och vägde 2695 gr. Men efter tvångsmatning, solande och värmebädd mår han idag jättebra. Fick OK i rumpan igår så nu är vi äntligen utskrivna från BB och lämnas över till BVC.
Han är en stark liten kille, en riktig kämpe som hållt sig kvar redan från början när det var knas med blödningar och läkarna sa åt mig att vara beredd på missfall. Förvärkarna började i V. 20 med krystvärkar då och då men han klamrade sig fast vårt lilla mirakel <3