Vad är det för fel på mig??

Häromdagen när vi kom hem efter en promenad satt där en liten nykläckt, högst ett par dygn gammal, fågelunge och skrek på garageuppfarten. Han var så liten, ynklig och naken och nåt var jag ju tvungen att göra. Har ju hört att man inte ska röra fågelungar för föräldrarna finns oftast i närheten. Men antingen hade sonen börjat leka med den, hunden ätit upp den eller någon trampat på den och det kunde jag bara inte låta ske.
Av någon anledning tog mina mammakänslor över och jag var bara tvungen att ta hand om den lille stackaren. Det låter helknäppt men på nåt sätt fick han mig att tänka på junior när han var nyfödd. Jag sa hela tiden att han såg ut som en fågelunge. Så liten och tanig, inte mycket mer än skinn och ben, så hjälplös och utlämnad. De var faktiskt ganska lika varandra.

Så vad gör man?? Hittade en kanonbra sida på nätet med olika tips och följde dem. Jag matade honom och han åt så glatt. Men efter några timmar blev han sämre. Han slutade först pipa, sen blev han sämre och sämre tills hans sist lämnade oss för att flyga till fågelhimlen.

Jag fällde en tår och tänkte på hur tacksam jag är att junior var så stark och finns hos oss idag <3

Tävla

Jag tävlar om en övernattning för mig o min familj. Hjälp mig att samla poäng genom att klicka på länken (bilden) och anmäl er till tävlingen ni oxå!

Vi har blivit med syskonvagn

Äntligen har vi fått tag på en syskonvagn. Det har varit mycket letande, forskande och provsittande innan vi till slut fick tag på en vagn.

Har tidigare skrivit om Britax B-dual, då jag främst var ute efter en tandemvagn för att enklare ta mig fram i affärer och genom dörrar. Men vid närmare kontroller insåg jag att den är helknasig. Bebisen sitter ju nästan nere vid marken och tanken på allt som kan skvätta upp på den eller tappas i huvudet gjorde att jag började tänka om. Visst bebisen kan även läggas i den övre delen med då sitter syskonet och stirrar rakt in i enheten och ser inte så mycket =/ Ne, bort med den.


Nästa vagn jag fastnade för som uppfyllde mina krav var City select, men den fick oxå g bort iom att det inte gick att kombinera den på det viset jag vill ha. Men snygg är den =)


Till slut hittade jag den. vagnen med stort V och som jag har letat efter denna!! Hittade ingen häromkring till ett vettigt pris, sen en dag uppenbarade den sig framför mig, min Bozz Allround. Jag kan ha junior mot mig både i liggdelen och senare i sittdelen fast lillkillen åker framåt, precis som jag vill ha det!
I går blev den hemkörd till oss för att vi skulle kunna klämma och känna lite på den, testa genom dörrar, och provpacka in i bilen och framför allt testa så lillkillen sitter bekvämt. Den klarade alla testen så vi slog till.
Idag har jag putsat på min juvel och förhoppningsvis har alla delar torkat till imorgon så vi kan ta premiärturen =)