Emma Jangestig

Igår besökte jag en fullsatt Kalmarsal för att lyssna på "Arbogamamman" Emma Jangestig berätta om hur hon har bearbetat den fruktansvärda händelse hon och hennes två barn drabbades av för snart 5 år sedan.

Hennes bok "Varför gråter inte Emma" fängslade mig, och jag sträckläste den när lillkillen var liten. Nu fick jag alltså chansen att höra hennes berättelse, hur hon mår och hur hon tog sig egenom detta. Jag trodde jag skulle gråta floder under föreläsningen, men det gjorde jag inte. Hon la inte upp det som en snyftarhistoria. Hon var rak och ärlig och berättade precis hur allt var och såg ut. Jag blev mest överväldigad av denna grymt starka tjej som idag kan glädjas över den tid hon hade med sina barn. Som ständigt bär med sig dom i sitt hjärta och pratar om dem.

Vi satt kvar en stund efteråt, var tvungna att smälta denna historia och tog en liten pratstund med Emma på ett mer personligt stadie.
Ingen borde någonsin behöva utsättas för ett sådant brott...

Mycket blått blev det...

Shopping, shopping och åter shopping ;)
Blev visst mycket blått till junior denna gång, men det är ju fint oxå ;)
 
Junior är verkligen stormförtjust i "pillband", elller lappar i alla former egentligen. De ska pillas på,smakas på och pratas med. Han har två snuttisar redan, men tyckte det kunde vara smidigt med en tredje så man slipper springa runt och leta efter dem. Så kanske han heller inte blir så fäst vid just en, som storebror är =/
Självklart ska han ju då ha en från min egna kollektion ;) så det blev en i turkost och vitt =) Kanonfin och den ligger han i sängen och pillar på tills John Blund besöker honom <3
Nyfiken på min kollektion och mina produkter, kika in på http://lskadeangel.blogg.se

Syskonmatchning

Mösstokig som jag är har det blivit ytterliggare mössor till pojkarna... den är gången fick det syskonmatchas oxå ;)
Dessa är fodrade med isblå fleece för att hålla deras små öron varma även i vinter.
 
Se mer av mina produkter på http://lskadeangel.blogg.se