Allmänt kaos

Vart tar dagarna vägen? Känns som de bara flyger fram och jag hinner knappt med nåt! Jag stressar mest runt för att hinna med både egenodlat och DIY och däckar i soffan klockan åtta...
Huset är mest kaos, fast jag tycker jag städar konstant! Tvättbärget bara växer, fast jag tvättar minst tre maskiner om dagen! Maten, just det man måste handla den ja???
Jag måste lära mig att sänka kraven på mig själv, leva i nuet och njuta av livet.
Huset är iaf äntligen färdigmålat!! Tog bara en sisådär 2,5 månad... men vad gör det ;p
Lilleman hittade den perfekta grenen till mig igår =) Nu måste jag inhandla cement sen ska ni på se vad det är för litet projekt jag har filurat på...
Gad Natt!

Barnmässa


I helgen var jag o pojkarna i Stockholm för att besöka Underbara Barn mässan. Första gången jag besöker den och det var riktigt roligt 😀 hade jag haft en mage eller liten bebis hade den nog varit ännu roligare, det var mycket riktat till de små. Men vi kom hem med mycket fint i alla fall!


Bland annat köpte jag två exemplar av denna bok som mormor ska få fylla i till pojkarna. Lite bilder och info från när hon var liten. Tänker att de kan vara spännande för dem att se.


Sen fick jag även tag på ett material som var nytt för mig, Playmais. Helt ekologiska byggbitar gjorda av majsstärkelse. Jättekul material!