Äntligen!

 

 

Nästan två år har gått sen vi renoverade the Master Bedrom och sen dess har jag letat efter den perfekta lampan.
Och den känslan, då lampan när man minst anar det uppenbarar sig! Där var den, fjäderlampan från EOS.
Blev så exalterad att jag så klart beställde fel storlek och lyckades klicka hem minilampan! Orkade inte böka med att skicka tillbaka den så den hamnade i garderoben och så fick jag klicka hem rätt lampa.

Mannen monterade upp den och det blev helt fantastiskt! Lämpligt nog åkte fönsterlampan i golvet så jag testade med minifjäderlampan o ja, det blev rätt bra.

 

TY Darling

 

 
Mannen är hemma från Holland igen och med sig hade han finaste tröjan från Raffe. Vitt och kabelstickat är så rätt, I love it!

Plötsligt händer det

Jag har helt fantastiska föräldrar! I ett par år nu har jag oroat mig över vår önskebrunn på uppfarten som har sett sina bästa dagar. Trät hade börjat murskna och jag var livrädd att den skulle braka ihop om barnen lutade sig mot den. Men jag har liksom inte kunskapen själv att fixa den.
Men så en dag ringer mamma och undrar om vi är hemma och de får komma över dagen, jättekul för vi träffas alldeles för sällan. Och när de kommer inrullande med bilen har de släpet med sig lastad med en ny brunnsöverdel! Min fantastiska pappa har då varit ute hos oss i smyg och mätt o haft sig och byggt oss en ny ❤️
Jag kan inte med ord beskriva hur glad jag blev, det var en stor sten som föll från mitt hjärta!