På G

Äntligen! Bara en vecka efter utovat kom elektrikern till slut. Nu är uttagen dragna och fläkten inkopplad. Ff en del kvar att fixa innan tvättstugan är färdig men jag börjar nu se ljuset i tunneln. Sen kan jag inte påstå att jag är superimpad över kabelarbetet. Får se om det går att dölja på något vis, annars hoppas jag det inte syns lika väl när inredningen kommit på plats... BTW så var fläkten större än vad jag tänkt, men det får jag leva med så länge den gör sitt jobb.

Glad Påsk

Då va påsken förbi och vardagen är tillbaka igen. Mannen o pojkarna har haft påsklov men jag valde att jobba den här gången. Nyttigt för mannen att få känna på hemmapappa livet o få kvalitetstid med grabbarna oxå.

Kvällen före påskfesten på förskolan bestämde sig lilleman för att han skulle vara kanin... Så det vara bara att försöka knåpa ihop en kaninutstyrsel, men tycker nog mer att de liknade en åsna ;) Sonen var dock supernöjd o det är ju huvudsaken!

Gjorde ett väldigt enkelt påskpyssel på jobbet med gips, hönsnät o fjädrar. Blev supernöjd så nästa år får jag köpa hem lite gips och gjuta mig några bordsdekorationer.