Sneakpeak av hallen

Hallen börjar äntligen ta form och jag blir så nöjd!! Dekorationerna ska ju dock bytas ut efter jul, då bjuder jag på nya bilder på den färdigställda hallen.
 
Jag valde att höja upp gardinstången till taket för att få rummet att växa och ger en lyxig hotellkänsla. Förresten kan jag tipsa om att IKEA just nu säljer orkidéer för typ 30 kr, så jag passade på att köpa ett par till fönstret... men har dock inte hittat några krukor som passar in ännu...
 
Vi satsade på en stor byrå med mycket förvaring för det kan man aldrig få för mycket av i en barnfamilj.
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 

My new favourite

En helt underbar tröja <3
Stickad, lite oversize med stora ärmar och off-shoulder. Tröjan kommer från NA-KD och så underbart skön! Bär den gärna med ett par matchande raggisar och tights, men lika snygg till jeans.
Welcome back 80-talet.
(null)
(null)
 

Vintershopping

Mitt i allt julklappsshoppande måste man ju unna sig själv något oxå... med andra ord var dragkedjan i mina kängor trasig och handskarna hade fått ett stort lufthål.
 
Så det blev ett par varmgodrade kängor från skopunkten, så snygga till byxor och en högre modell av strumpor. En stickad tröja till det gör vinterkänslan helt perfekt.
 
Handskarna hittade jag på Cubus. De är elastiska, vilket var ett krav från min sida och snygga. Dock inte så varma som jag trodde och lite för kort skaft. Men de får funka tills jag hittar något bättre. Det är svårt att hitta något som uppfyller alla krav jag har.
 
 
 
 
 
(null)
 
(null)
 
(null)