Laundry room

Äntligen är den färdig! Tvättstugan! Det tog nästan ett år men det blev så bra till slut och jag är grymt nöjd!!


Kommer ni ihåg hur det såg ut innan?? Ett gammalt smutsigt pannrum som jag helst inte gick in i om jag verkligen inte var tvungen. 


Det blev mycket jobb med golv o väggar, rörmokare och elektriker. I våras började jag se ljuset i tunneln och började planera inredningen.

När det var dags att inhandla inredningen blev det endå inte alls som jag hade tänkt, utan bättre. Jag stötte på saker i butikerna som var så rätt för min tvättstuga så det blev lite ändringar i planen under vägens gång. Och så här blev det 😊

Egentid

Jag är inte bortskämd med egentid, men 1 timme var tredje vecka får jag luta mig tillbaka, blund och bli ompysslad. Det är så otroligt skönt och jag slumrar till varje gång!

Shiny Nails

Jag har aldrig varit bra på naglar. I tonåren kämpade jag för att få dem långa, masserade med oljor, men de liksom delade sig och gick av. Jag hade väldigt tunna och sköra naglar. En period testade jag tippar, men det gjorde så fruktansvärt ont när de gick av och va inte superpraktiskt i mitt yrke. Sen hände något när jag blev gravid med äldsta sonen, måste ha nåt med hormonerna i kroppen att göra. Mina naglar blev starka och fina och jag är idag så nöjd över mina äkta naglar! Jag är dålig på att ta mig tid och måla dem, men igår var vi bortbjudna på middag så då fick jag att anstränga mig lite och valde en pärlemorsnyans 😉

Wild and crazy 😜