Riverdale

Kommer ni ihåg Acke? Serietidningen många av oss säkert läste runt 80/90-talet. Jag fastnar så lätt i serier och nu har jag totalt fastnat i Riverdale. Serien visas på Netflix och rollerna bygger på karaktärerna från serietidningen Acke men dock med något annorlunda karaktärsdrag. Riverdale är en ungdomsserie i thrilleranda som innehåller allt. Kärlek, spänning, hat och intriger o i rollerna ses välbekanta ansikten som Luke Perry och Skeet Ulrich.
Helt klart sevärd =)
 
Bildresultat för Acke
 
Bildresultat för riverdale

Prematurkläder

Runt om i Sverige sys det prematurkläder till landets olika Neoavdelningar. Nu har det även startat en insamling till Neo i Kalmar. Tanken är att familjerna som ligger på Neo ska få med sig ett set kläder vid hemgång.
Jag har själv haft en tillväxthämmad bebis vars första tid i livet bestod av provtagningar, läkarkontroller och Neobesök. Känslorna pendlade mellan lycka, hopp, oro och att endast få hålla min nyfödda bebis i handen i fyra dagar var för mig hemskt. Provtagningar en gång i timmen och tvångsmatning. Och en sån lite obetydlig sak som att inte ha några kläder som passade lille knytet var då en stor grej för mig. När vi äntligen fick åka hem satt jag bara o grät, blöjorna fick jag beställa från Apoteket och klädutbudet i butiker var inte det största. Därför kändes det för mig självklart att skänka de prematurkläder jag har sytt till insamlingen och hoppas de kommer glädja en familj som har det tufft.

Vinyl och barnruminspo

Vad gör man inte för pojkarna i ens liv. Mannen behövde pimpa en ny tävlingsdräkt så det fick bli lite kvällspyssel för min del. Och när jag endå var igång och lekte med vinyl fixade jag varsin tröja till pojkarna oxå ❤️

Magsjukan har hittat hit så har varit hemma med pojkarna några dagar. Får krupp på pojkarnas rum som aldrig känns färdigt! Påbörjade projekt barnrum för typ två år sedan men det blir aldrig klart och grejerna svärmar över där inne! Men nu sprudlar idéerna så det blev en del webshopping! Nu längtar jag tills allt kommer hem sen blir det piff och fix nästa helg. Bjuder på lite inspo så länge 😊