En bit av trädgården

Jag älskar min trädgård, framför allt nu när allt blir grönt, blommar och växer. Nu blommar syrenerna för fullt och en tid framöver nu byts fredagsblommorna ut mot trådgårdsblommor <3

Snart kan jag även koka årets omgång av syrensaft, fantastiskt gott till grillat!

Nu har vi kommit förbi en milstolpe med tvättstugan. Sambon o jag lyckades själva baxa in o lyfta tvättmaskin och torktumlare till en pelarinstallation och det hemska hålet i väggen som slangarna tidigare dragits igenom är nu igenfyllt. Dvs att det snart är klart, lite färg, slutpiff och sen har jag äntligen en tvättstuga!! Vi har faktiskt redan premiärtvättat idag och det var en fantastisk känsla att slippa se tvätten!!

Tyllampa

Efter lång tids sökande efter en ny lampa till  TV-rummet hittade jag äntligen en jag fastnade för. Fick en gång höra att vi har "huset med de konstiga lamporna". Vet inte riktigt om jag håller med, haha men jag har en liten nish för lampor och måste känna in rummets karaktär innan jag finner den rätta.


Den här gången fastnade jag för Tyllampan som kom för några år sedan. Men eftersom DIY eran är som trendigast just nu och jag gillar att sätta en personlig prägel på saker så tillverkade jag en egen tolkning av klassikern. Och jag blev så nöjd!


Sneakpeak av pojkrummet

Har blivit vab ett par dagar och har då äntligen haft lite tid att pyssla i pojkarnas rum, o det man inte hittar i butik får man göra själv 😏

Var tvungen att hitta en lösning till lillkillens alla medaljer och fick en idé kring ett gallernät men hittade inget som passade. Medaljgallret är en trådkorg från IKEA som jag klippt ut botten ur, kostnad 30 kr! Samma med gardinerna, hittade inga som var stilrena men endå lite grabbigt tuffa. Så fixade ett par vita Gardiner med vinyltryck för att få den unika design jag strävar efter.
Fixade även varsin födelsetavla till grabbarna i Photoshop, skrev ut o ramade in.

Idéerna sprudlar och det är så kul att se resultatet av alla tankar. Nu väntar mer shopping innan jag kan fortsätta 😊