Tröjfix

Jag tokälskar stickade tröjor i alla dess former men tyvärr hade hunden fastnat med klon i en av mina favoriter. Det bästa med stickat är att man enkelt kan fixa till en maska som är på rymmen.

(null)
 
Trä upp maskan på en nål och sy in tråden till insidan av tröjan. Fäst tråden genom sömnad eller en vanlig knut.
 
(null)
 
(null)
 
Och voilà! Tröjan blev som ny 😊
Tröjan btw är från Selected Femme. 
 
(null)
 

Sneakpeak av hallrenovering

Renoveringen av huset fortsätter och nu är projekt hall/trappa i full gång. Tänk att det redan har gått 10 år sedan vi fixade det och nu är vi så trötta på kaffelatte färgade väggar och svartbruna möbler.
Ut med det mörka ochn in med det lantligt ljusa. Tror det kommer bli toppen när det är klart.
 
Bjuder på en inspobild av inredningen som är planerad.
(null)
 

Trick or Treat

Halloween är en liten flyktig högtid och jag måste erkänna att jag egentligen inte riktigt vet när man ska fira det... och eftersom det finns minst två potentiella dagar denna vecka gäller det att vara redo båda dagarn.
 
Jag är inte mycket för skräckvarianten av Halloween utan tycker mer det är lite mysigt med söta spöken, häxor och fladdermöss. Pojkarna laddar för denna dag och de har hjälpt mig med allt ifrån pumpa till dekorationer.  Har man barn får man tagga ner på det där pedanta pyntandet och lämna plats åt barnen. Sen försöker jag vägleda dem in i min linje men de måste också få tycka, tänka och komma med åsikter.
 
I år portionerade jag ut godiset i svarta hundbajspåsar som jag delade ut till barnen som Halloweenade, Det var så roligt att se deras reaktioner när jag la ner påsarna i deras hinkar, undra vad de tänkte :)
 
 Det blev en mysig kväll med fika, god mat och filmmys. 
 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)