Avskyr att panikshoppa

(null)
 
Underbara vår!!! Alltså att se hur trädgården vaknar till liv skänker ett glädjerus genom hela kroppen! Den här helgen har vi verkligen tagit vara på nästan varenda soltimma och fixat, städat, rensat, promenerat och cyklat. Jag älskar dessa dagar och önskar att varje dag fick vara lika lugn och skön som helgen har varit.
 
Den här värmen kom dock lite utan förvarning och helt plötsligt inser jag att oj då, just det. Jag skänkte ju bort mina vårkläder i höstas för jag hade tänkt köpa nya och höstkängorna o lättviktsjackan känns på tok för varmt... men finns det något jag avskyr så är det att panikshoppa! Att springa runt och leta kläder bara för att jag måste ha, då hittar jag sällan något bra och köper bara något som jag sen aldrig riktigt trivs i. Den bästa shoppingen är när jag får kika runt i butiker utan någon tanke på vad jag är ute efter eller måste ha och så hittar jag det där underbara plagget, eller de fantastiska skorna som är så nygga och som jag bara MÅSTE ha. Dessa produkter kommer då användas flitigt.
 
Dagens oufit är från Heidi Klum, kostymbyxor och blus i fantastiskt mjuka material som både är snygga, sköna och ger en rörelsefrihet, love them <3

What's your favourite color?

(null)
 
Välkommen underbara vår, och alla våriga produkter som plockas fram ifrån gömmorna. Jag är fortfarande helt kär i fjolårets hetaste färg, roseguld! Hur snygg är den inte liksom <3
Telefonen kom först, IPhone såklart... men när IPhone först lanserades skulle jag absolut aldrig skaffa mig en, jag ville inte vara som alla andra men till slut hade jag inget val. Fanns liksom inget annat bra att välja mellan och nu är jag fast. Kan inte tänka mig någon annan telefon. Visst är det häftigt egentligen hur ens personlighet kan spegla av sig i telefonen genom färg, form och modell.  Det vore spännande att höra, vad tycker ni att min telefon säger om mig?
 
Sen kom jackan, bomberjacka från Glamorous och det var kärlek vid första ögonkastet. Mjuk, skön, glansig och helt underbar <3
Väskan har jag fått från min syster, hon skämmer ofta bort mig med väskor och det har blivit några stycken genom åren. Storleken på den är perfekt, brukar ha den när jag är iväg med familjen för den rymmer allt vi behöver.
Anastacia glajjorna kommer från H&M. Jag har så svårt att hitta bra solglasögon som sitter kvar, jag har så litet huvud så de flesta snygga jag hittar trillar av. Men dessa är toppen!

Förvandla gammalt till nygammalt

(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Vitt är det nya svarta...
Som så många gånger tidigare hittade jag inget klädskåp som matchade min tanke, så för att få det gamla svartbruna IKEA skåpet att passa bättre in i vår hall valde jag att måla det.
Jag ville ha en matt finish som skulle ge skåpet en känsla av något gammalt, som har varit med ett tag och har en historia att berätta. Därför valde jag att måla med en kalkfärg och testade Chalky finish från Rust-oleum i kulören Chalk white. och jag målade med pensel för att skapa en struktur och känsla av slitet.
Enligt texten på färgburken behövs inget förarbete, färgen ska vara täckande och oftast räcka med en strykning. Visst den fäste bra men kändes tjock och var svår att måla med och inte täckte den nåt vidare heller så det gick åt mycket färg. Andra strykningen var enklare att applicera men inte heller då täckte den fullt, men jag nöjde mig där för nu hade jag exakt den känslan jag ville uppnå. Nackdelen med denna färg är att det lätt blir typ svarta märken om du råkar komma emot med en väska när du går förbi. Vill man undvika det för man måla på ett möbelvax men gå förlorar du oxå den där kalkfinishen.