Batboy

Vabuari har slagit till hårt mot oss i år, rätt mysigt endå och då fick jag även sån lust att sy lite igen. Har länge filurat på ett nytt  tröjmönster så jag började rita, klippa till o sy ihop och voilà!  En långärmad T-shirt med fickor och hög krage. Jag blev supernöjd och så även lilleman som använder den flitigt.
 
(null)
 

Lite ompiff

Kände att det var dags för lite ompiff i sovrummet. Fotografierna jag hade på byrån var nu solblekta och det var dags för nåt nytt. Så rosorna jag fick i present av svärmor förra året hittade nu äntligen sin plats, samt träordet som stod i barnrummet fick flytta in. Jag älskar att inreda i teman och i just sovrummet är det lite lantlig romantik som gäller. Ett hett tips är att inreda med böcker, och här ska även de anpassas efter både färg och tema. Nu utgick jag från väggtexten som jag satte upp när pojkarna var små och som symboliserar den väntan och längtan vi hade efter våra små mirakel. Därav valet av boktitlar samt gunghästen som jag älskar <3
 
(null)
 
(null)
 

Have A secret can you ceep it?

Då har jag plöjt igenom säsong 7 och med andra ord sett det sista avsnittet av Pretty Little Liars. En av mina favoritserier som har hängt i några år nu. Jag har så lätt för att leva mig in i serier och liksom hamna i en låtsasvärld fär en stund, o detta gänget är typ mina BFF for now. Så lite sorgligt att det nu är slut på det... dock ryktas det om en säsong 8 och en långfilm... JIPPI!!
Såg även att det fanns en spinoff där några av karaktärerna medverkar, måste kollas in.
 
(null)