Barnvagnsdjungel...

Oj oj oj vad många olika barnvagnar det finns!! Har varit på Babyproffsen två gången men blir inte mycket klokare för det. Finns för och nackdelar med dem alla och sjukt svårt att hitta den perfekta vagnen för våra behov. Vi trodde vi hade hittat rätt men kom nu på att hela Kalmar består av kullerstenar och blir nu fundersamma på hur vagnen beter sig på sådant väglag =/ Det lär bli många fler besök på babyproffsen innan vi bestämmer oss... undra om man får ta ut och provköra vagnarna???

Vårt första val var Brio Sing... men efter att ha dett sen tillsammans med de andra vagnarna i butiken ansåg vi att den var lite klumpig... dessutom var inte sittdelen liggbar utan man vippade hela sitsen så barnet ligger lustigt.. nja verkade inte så bra.. men den finns i dösnygg färg!Nästa val är Emmaljunga Nitro City... den var jättelätt och smidig men vi kände att liggkorgen var en aning bred och hade lite för mycket detaljer, men även där finns en färg som jag fastnade för direkt.

 


Tredje valet är Zero2four Baby Ace... den kändes oxå helt ok.. lite bredare chassi än vi tänkt oss men tyvärr låser man den med en handbroms... praktisk som man är funderar man genast på hur länge det håller, hår ofta behövs inte vajern spännas åt osv och även där vippar men hela sittdelen för att få den i liggposition... Där var det svart som föll oss i smaken...


Fjärde och sista vagnen som vi fastnat för är Teutonia, där finns det tre chassin som vi väljer emmelan... fun, mistral och cosmo. Även där är det en svart korg och sittdel vi vill ha. En rolig detalj med denna vagn är att det går att byta ut innefodret i korgen till vilken färg du vill... kanske köpa flera olika foder att byta med, lite skoj =)