Tavla a' la Mia

Vi har länge letat efter en stor tavla som skulle passa ovanför vår säng i sovrummet, men trots att vi sökt med ljus och lykta har vi inte lykats hitta nån som tilltalar oss. Vad gör man då? Jo, tillverkar en själv. Det var vad jag spenderade lördagen med :)

  

Jag måste säga att jag är riktigt nöjd med resultatet. Nästa projekt blir att hitta vita påslakan, men det är så svårt att få tag på några som jag gillar!

Dollarn sjunker

"Tjäna pengar på shopping från USA". Visst kan du tjäna hundralappar på att beställa modevaror från USA just nu. Passa på att göra riktiga fynd. Men jag vill bara skicka ut en varning till er modefantaster att ni kan förlora tusenlappar på tullavgiften istället. På tullverket.se finns en kalkyl där du kan räkna ut hur mycket du kan få betala i avgift för det du handlar.

Shoppa lugnt ;)

Friis & Company

image105
Ni som känner mig vet att jag älskar väskor! Bland mina favoriter finns det danska märket Friis Company. Jag har lyckan att äga två stycken... nu har jag hittat en till ögonsten! Denna vackra Collo bag finns på Nelly.se och blir din för ynka 499 kr. Perfekt att ha på resan eller den stora shoppingturen kanske :)