Public Enemies

Igår var pojken och jag på bio. Han har länge tjatat om Public Enemies medan jag hellre hade sett sommaren med Göran. Men eftersom jag är världens snällaste flickvän fick det bli Public Enemies. Blev besviken på filmen, hade högre förväntningar. Johnny Depp brukar göra bra filmer men den här var otroligt seg och blev långtråkig. 2 timmar och 20 minutrar av samma saker om och om igen. Den är inte värd att se på bio, vänta tills DVD'n kommer...

Det tog mig ett år...

men nu är den utläst. Tar mig sällan tid att sätta mig och läsa en bok, bläddrar hellre i skvallertidningar eller tittar på någon bra film. Men nu så... Slutet var otroligt spännande och jag hade faktiskt svårt att sluta läsa. Ikväll ska jag sätta tänderna i fortsättningen, se hur det går för stackars Annika.

Vilken man!

Cesar är helt otrolig! Är nu helt såld på programmet "Mannen som talar med hundar". Hans sätt att handskas med "problemhundar" gör att man tappar hakan. Det räcker nästan med att han tittar på en hund så lägger de sig ned vid hans fötter. I många fall använder han sig av sin flock på 30! hundar. Är sjukt imponerad på den mannen och mitt mål är att bli en lika otrolig hundförare som Cesar... hur nu det ska gå till ;)