Dove Deeply nourishing

 
Som buzzador får jag varuprover som jag ska testa och buzza för vänner och bekanta. Jag sammanställer kommentarerna och rapporterar dessa i min slutrapport.
 
Den här gången buzzar jag om Deeply Nourishing från Dove.
Duschcreme och bodylotion i ett. En ganska krämig produkt som kräver lite arbete att duscha bort. Huden känns mjuk och återfuktad men saknar dock en härlig doft.
 
Vill du oxå bli buzzador?? Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster. Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna. När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail. Följ den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är Miasunset): https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=Miasunset Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken: http://www.buzzador.com?refstr=Miasunset&lang=SE

Vad hände med min bebis?

Vad hände?
I torsdags kväll förra veckan läste vi en bok om Kråke där hans lillasyster slutade med nappen och hängde upp den i ett träd. Jag pratade lite med N om det att när han känner sig redo skickar vi napparna till Pippi och storebror var inte sen med att berätta att Pippi då skickar en present som tack =) Vi har pratat om det flera gånger och han sa det till och med själv till tandläkaren när vi var där för ett par veckor sedan.
På fredag förmiddagen sa han helt plötsligt att han var redo och packade ner sina nappar i ett kuvert. Middagsluren gick som en dans och efter mellanmålet la han kuvertet på brevlådan... En gång framåt kvällen frågare han om vi hade fler nappar, men accepterade att det inte fanns det. En vecka har gått nu och jag trodde aldrig det skulle gå så lätt! Han har haft ett stort tuttebehov, redan som nyfödd och har varit beroende av sin napp, så vad hände? Han kände väl att han var redo nu och fick själv bestämma att det var dags. Mammas lilla hjärta <3 Och tänk att Pippi skickade det där Lego skeppet han önskade ;p
 
 

Tur i oturen

Det slår nästan aldrig fel att vi blir sjuka när vi äntligen ska få vara lite lediga tillsammans... :(
J började redan skärtorsdagen med sin förkylning och jag hakade på denna vecka. Jag som hade sett fram emot fix i hus och trädgård och lite mysiga utflykter med familjen. En tur ut till Rök för att besöka rökstenen med barnens mormor, morfar och gammelmormor följt av lunch hos gammelmormor hann vi med iaf under påskhelgen.
Tur iaf att J har påsklov denna vecka och kan då ta hand om barnen när min energi inte är på topp och lite plockande orkar jag med mellan varven. Idag blev det lite inventering av pojkarnas skor och insåg att det kommer bli en dyr vår :/ Oj vad deras fötter växer!
 
Nu tog J med sig pojkarna på en cykeltur med fika så jag tar mig nog en kopp kaffe och bara är en stund, kanske dags att börja fastna för en ny serie, Orange is the new Black tex...