I think I wanna marry you

(null)
 
Hur vacker är inte försommaren! Jag totalt älskar vår trädgård, så underbart vacker nu när alla träd blommar och sprider en sån fantastisk doft. Där kan jag verkligen koppla av och glömma tiden för en stund, bara finnas i nuet tillsammans med familjen. Man kan se en tydlig färgkod av vitt och rosa även i trädgården såklart. 
 
Kikade lite på Prinsbröllopet igår och blev så berörd av brudbuketten. Blommorna som Prins Harry själv plockat i trädgården som dessutom innehöll förgätmigej, Prinsessan Dianas favoritblomma. Så vackert, romantisk och sorgligt <3 
 
Undra om min man vet min favoritblomma?

Pink is the new black

(null)
 
Mitt hem genomsyras av färgskalorna grått, rosa och vitt. Jag älskar verkligen det ljusa intrycket som skapas med vita väggar och interiör. Vet ni egentligen hur många olika nyanser av vitt det finns?
För att förstärka det vita använder jag mig av kontraster och tycker att den här cementgrå nyansen är så snygg!! Den lägger jag gärna in på golv, mattor, lampor, gardiner och på ställen där det är helt meningslöst med vitt, t.ex. soffa. Alla mår bra av en färgklick i livet och det är ingen hemlighet att jag är svag för guldrose eller gammelrosa. Den accentfärgen avänder jag gärna på blommor, plädar och andra detaljer. Inte för mycket för jag vill endast ha en toutch of pink.
 
Och nu har även jag skaffat mig den populära knutkudden och såklart fick den ha accentfärgen gammelrosa <3

It's my life

(null)
 
I hela mitt liv har jag lyssnat på vad andra tycker och det finns saker i livet jag idag ångrar att jag avstått. Att jag aldrig vågade hoppa på det tåget och att det aldrig riktigt var någon som pushade mig. Kanske för att jag aldrig riktigt har talat om för någon vad jag egentligen vill... Jag har senare i livet åkt på käftsmällar som har fått mig att tänka till vad som är viktigt för mig och vad som gör mig stark och får mig att må bra. Att faktiskt göra saker för att jag vill och inte för att det förväntas av mig. Jag kan inte påverka allt som händer i livet men jag kan välja hur jag vill leva det.  
I'm the Queen in my own life!
 
Tröjan BTW kommer från Glamorous och är en superskön bomberjacka i bomull.