Helgen

I helgen har det vart full rulle som vanligt. Inleddes i fredags med en tur till Maxi o storhandla, sen vidare hem för att laga mat då S & G kom på middag. Blev en riktigt trevlig kväll, vi bjöd på välkomstdrink och skagensnittar, sen testade jag ett nytt recept på grekisk potatiskaka som var supergod!! Till det blev det kycklingfilé, beasås / rödvinssås, sallad och bröd. Till sist kaffe och chokladpuddig. Massa snacks och mycket prat och skratt =)

Lördagen inleddes med röjning efter fredagens galej, pojken bytte däck på bilen och lillkillen och jag räffsade löv, pust vilken tid det tar! Var nog ute i två timmar och fick 1/5 av trädgården gjord =/ Förra året slapp jag eftersom jag hade tjockismage, så tänkte ta igen det i år, men det tar sin lilla tid =)

Söndagen har vart lugn o skön, slappa, god mat, godisfrosseri och ett snabb besök av lillkillens farbror o hans tjej.

Nu väntas en ny vecka men massa tokigheter och äventyr =)

Lacoste

Häromdagen var jag inne i second hand butiken som ligger här brevid. Är egentligen inget fan av second hand, tycker mest det är crap som säljs men man ska aldrig underskatta nåt. Hittade en otroligt fin piké från Lacoste till lillkillen. Den såg i stort sett ny ut för endast 70 kr. Utan att tveka köpte jag den =)

Marineblå, 152/12 år Nypris ca: 495 kr

När J var på jobbresa till STHLM hade han med sig en present hem till lillkillen. Gissa vad...
en Lacoste mössa från NK. Så nu blir han tuffast i stan ;)