sommar och pickick

(null)
 
(null)
 
Jag såg ett avsnitt av Parneviks för ett tag sedan där Mia berättar att hon gärna åker iväg någonstans med familjen bara för att få umgås lite med barnen nu när de är stora. Där kände jag verkligen igen mig, jag kommer göra precis likadant. Jag verkligen älskar en mysig picknick tillsammans med familj och vänner, det hör liksom sommaren till. Vi brukar packa ner en filt o lite fika och åka till någon lekplats, bara umgås och ta dagen som den kommer. Häromdagen sprang jag på denna underbara bag som jag bara inte kunde motstå. Den är prefekt för våra utflykter och sommarens strandhäng. Väskan kommer fråm Perstorp Design och är tillverkad av återvinningsbar plast, så smart att bara kunna torka av när det behövs. Jag köpte den stora modellen och såklart en vit. Suktar lite efter den lilla modellen i grått oxå, och såklart komplettera med en innerväska tror jag.

Par i Ernst

(null)
 
Ernst gör mycket underbar design som jag bara älskar! Hans verk smyger sig sakta in i mitt hem och samlingen börjar så smått växa. Detta par är mitt senaste fynd som jag sprang på i en Second Hand butik för endast 30 kr! Detta är ett par skuggljusstakar och tanken är att de ska ha en manchett som utgör vacka skuggor av oliv eller snöstjärna. Men jag tycker de är finare utan och kände direkt att de skulle få sin plats i badrummet.
 
För mig är det minst lika viktigt att badrummet är snyggt, fräscht och matchar resten av huset. Jag gillar när man har ett genomgående tema i alla rum. En röd tråd som länkar samman alla rum binder ihop de till ett trivsamt hem som förmedlar lugn och harmoni.
 .