Happy HalloweenFör första gången har jag nu gett mig på att skära till en liten pumpa.. haha jaja det blev som det blev. Övning ger färdighet. Lyste i alla fall upp jättefint, men det kom ändå inga små spöken och knackade på min dörr... Gjorde ju iofs inte så mycket eftersom jag glömt att köpa hem godis till dem =)

Vagnen är beställd =)

  Teutonia Cosmo 2009
Teutonia Mini-Nest   Changing bag 09

Det blev en svart Teutonia Cosmo med fashion liggdel, den oxå i svart men vi valde ett ljusgrått innertyg. Det blev även en svart skötväska och ett babynest även det i ljusgrått för att matcha innertyget på vagnen. Babynestet är till för att göra det lite tryggare i vagnen och skyddar även mot kyla eftersom bebis kommer när det e kallt ju. När bebis sen är så stor att h*n vill sitta upp tar man bort påsdelen på babynestet och använder det som stöd för huvudet. Verkar ju hur praktiskt som helst =) Sen finns det även olika färger på sittdyna och solskärm som man kan köpa till sittvagnen sen. Lite kul sen när man vet vad det blir för bebis =)

Jimmy Choo14 November släpps Jimmy Choo's kollektion för H&M. Kollektionen innefattar skor, accessoarer och kläder. Ska bli mycket spännande att se dessa skapelser och kanske jag till och med äntligen kommer över ett par Jimmy Choo skor. Chansen är väl tyvärr minimal, men försöka går ju =)