Julen 2007

  

Som vanligt är julen stressig värre för alla som är inblandade. Julklappar ska inhandlas och dum som jag är springer jag runt och yrar på stan tillsammans med alla andra dårar som är ute i sista minuten... efter många timmar och en något så utsugen plånis senare är jag äntligen färdig... fasen oxå glömde ju en julklapp... hopp det får bli att sticka iväg på julaftonsmorgonen och fixa det... grr.

Kvällen innan julafton är det den traditionella spelkvällen med familjen, i år blev det Monopol med mamma, pappa och syster yster. För min del gick det ganska bra i början men pappa drog ifrån och ägde till slut varenda gata på hela spelet... mamma tyckte det var dåliga regler men fick vika sig till slut.


På julafton ska man sedan hinna runt till ALLA! Först till Svärföräldrarna där det ska ätas mat, och öppnas julklappar. Z är inte så förtjust i julen utan blir mest stressad av att allt inte är som det brukar, tjurar om man råkar komma för nära hans julklappar och delar ut en eller två naffs...
Vidare till mormor där det ännu en gång ska ätas och öppna julkappar... efter en snabbvisit ska vi sedfan vidare till föräldrarna ... nu börjar det roliga!!

 Det knackar på fönstret och både glädje och förskräckelse möter tomten när han kliver innanför dörren. Efter ytterligare julklappsöppningar ska vi äta lite till. Sen är det hassardspel. I år blev det ingen storslam för vår del, kom hem med an duschmössa, en bok, prydnadshjärtan och en After Eight. Men roligt är det.

Juldagen och Annandagen kommer och i och med det.. JULREAN!! Wohoo... mamma och jag åker runt och shoppar loss tre hela dagar i tre olika städer. Plånisen blir betydligt tunnare och frågan lyder; Hur ska vi få plats med allt i bilen? Tur man har kombi, vi fick in alla prylarna och hem kom vi... till slut.

Kommentera här: